Café au lait

14:00

Parade Communal

Met om 15:00 officiële opening van het verjaardagsevent. Met KF De Ridder Jans Zonen uit dadizele en de KH De Verenigde Vrienden uit Moorslede.

16:00

Plaza
Niños

Ook kinderen kunnen naar hartelust hun hart ophalen in de uitgebreide kinderspeeltuin met springkasteel en megabellenblazer, de schminktent, een ballonwedstrijd én zumba4 kids.

17:30

Zumba
+

'Zumba' komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Hanafa Ben Driss zorgt ervoor dat het vertier gecompenseerd wordt.

18:30

DS
Percusión

IMGP7515.jpg

Slagwerk en percussie wekken het ritme tijdens in de vooravond. Daar zorgt Drumline XL van gastheer DrumSpirit voor. Maffe beats incl. verrassende performances.


Cantina Tropical

19:00

Salsa
Dansant

Krijg de zwaai en de zwier onder de knie van de zwoele ritmes tijdens een heel toegankelijke workshop salsa met Boubacar Dramé. De sympathieke Senegalees is heer en meester in Vlaanderen op de zuiderse podia.

20:30


Vagabundos

With an incredibly energetic performance and a multi-cultural background, Vagabundos developed a unique style, bringing together a mixture of rhythms like Funk, Reggae, Ska, Latin Jazz and Rock.

22:00

DJ
Bouba

Tijdens de DJ sessie van Boubacar Dramé kunnen zowel de getrainde benen als de nieuwelingen zoch volledig laten gaan op de dansvloer. De multiculturele mix van mensen en muziek rukt je uit de dagelijkse sleur...


00:00

DJ
FunkCat

dj_houwen_site.png

DJ FunkCat (aka DJ Houwen) is al jaar en dag een vaste waarde achter de draaitafel over heel België, waarin hij telkens probleemloos de perfecte mix vindt om de dansvloer aan het bewegen te krijgen. Speciaal voor VF brengt hij een zwoele allround latin DJ-set waarop stilzitten taboe is!

01:00

DJ
Funktastix

Schermafdruk 2016-04-29 13.58.24.jpg

Funktastix is well known in the Belgian party scene. They started spinning records at local bars and events and are nowadays playing in the bigger Belgian clubs and at numerous festivals. The talented duo also gained some experience abroad.