Theatershow 2017

Beats en entertainment. Pure chemie van percussie en performance in een spectrum van licht. Met Hexahedron brengen de talenten van DrumSpirit hun derde theatershow in een getransformeerde loods... Vernieuwend en grensverleggend, zoals we ze kennen. Geen idee is te zot, geen uitdaging te groot. Dat wil je toch niet missen!?
De nieuwe theatershow begin maart 2017 wordt het sluitstuk van DrumSpirits 35ste verjaardag. Met de kennis van voorgaande edities en het succes van het theaterconcept wordt terug een meesterwerk gecreëerd voor een ruim publiek. 
 

Het programma zal opnieuw entertainment brengen met dans, theater, humor en muzikaal spektakel met dat typisch DrumSpirit-kantje en zal gebundeld worden in een 70' durende show. 
30 artiesten slepen je mee in een nieuwe theatershow! Ze bundelen de krachten met zangeres Amber Meert en drummer Michael Schack (Netsky Live, Ozark Henry, Milk Inc., Kate Ryan). In vier voorstellingen verleggen ze de grenzen van muziek, lichtspel en show. Je wordt overspoeld door percussie en performance in de gekste vormen. Deze keer word zelfs jij, de bezoeker, deel van de unieke show…


Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 maart 2017 - Polyvalente loods 'Oltereeke' - Nijverheidslaan 6 in Dadizele