About

"Beste en
opvallendste
live optreden!"

DrumSpirit zet in op percussie & performance entertainment en vervult hiermee een unieke plek in het Europesepercussielandschap waarbij hoogwaardigheid en amateurperformance
gaan versmelten.

Missie is om jongeren kansen te bieden in een getalenteerde groep met internationale verdienste en met een brede waaier aan vernieuwende artistieke uitdagingen!

Rode draad zijn een sterke zin voor discipline, entertainment en teamspirit. Die samenwerking is een succes en de prestaties werden al beloond met Europese Awards en een top 10 rangschikking op Wereldvlak.

Ook voor jonge choreografen/designers en instructeurs/arrangeurs is DrumSpirit een organisatie die een platform en werkingsmiddelen biedt. Hierbij poogt DrumSpirit de jonge kunstenaars te ondersteunen in het ontwikkelen van hun muzikaal vocabularium.

Een 'second-to-none' staff-team staat garant voor degelijk entertainment in de amateur-muziekkunsten!

 

Been there / Done that

Quando la bando passo Italia Tour / Waregem Koerse/ vtm-RTL-SBS Kerstparades / vtm Buitengewoon / Sportgala Provincie O-Vl /StudioHouse Vilvoorde / WGI Championships (USA) / Balloonparade Brussels / één Music Industry Awards / Belgian Bowl / Volvo-Nissan Belgium / Belgium Basket Cup / kZoom / Concertgebouw Brugge